Barking Riverside


Situated on former wasteland, the new marketing suite was designed to fit within a larger community that is being developed along 2 kilometres of Thames waterfront in Barking and Dagenham.

Commissioned by Barking Riverside, the project has been designed with the environment in mind. Wind turbines, solar panels, biomass heater and re-used structure ensure the projects very low carbon footprint and sustainable high performance during its life cycle.

Key Facts

Client: Barking Riverside

Completion date: 2008

Uses: Marketing suite, meeting room and offices

Installation time: 3 days

Total space created: 358 m2

Location: Barking, Essex

Design / Build: Container City™

Engineer: Furness Engineering

Shipping Container Home Made Easy™

Source : containercity


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

dislike dislike
0
dislike
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
like like
0
like
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds